Vigiland

Dag:

Lördag 29 augusti

Date: Saturday August 29

Scen:

Pixla Stage

 

Stage: Pixla Stage

Speltid:

00.45 - 01.45

 

Set Time: 00.45 - 01.45

Genre:

EDM

 

Genre: EDM

Info:

 

Info:

Det är väldigt få artister i Sverige som har blommat upp som Vigiland har gjort den senaste tiden. Duon, som består av Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik har med sitt populära bounce-sound slagit sig in på både på folks spellistor och dansgolv landet över.

Vigilands stora genombrott kom 2014 när de slog igenom med hiten ’UFO’ som klättrade upp på topplistorna och Top-10 på Spotify. Senare under 2015 släppte de singlarna "Addicted" och "Shots & Squats" som båda klättrade högt på topplistan, där den sistnämnda blev en av sommarens största låtar och låg etta på Spotify-listan under flera veckor. 2016 blev heller inget undantag för framgång där singeln ’Pong Dance’ blev deras andra Spotify-etta.

Hit efter hit och en galen liveshow. Vigiland blandar trallvänliga melodier med ösiga dansbeats vilket gett eko världen över med mer än 300 miljoner streams som bevis. Nyligen har de turnerat flitigt runt om i Sverige och Skandinavien med slutsålda spelningar, så det är efterlängtat att vi till slut kan välkomna Vigiland till Bayside Festival 2020.

 

Vigiland intar Pixla Stage på Bayside Festival 2020 på festivalens fredag

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon