top of page
bonfire-web-bg-red-2.png

After Party

Officiella efterfesten till Bayside Festival 2024

Festen slutar inte på Olympia Park. Tillsammans med Helsingborgs främsta nattklubbar Le Cardinal och Sirocco fortsätter Bayside Festival ända till 05.00 både fredag och lördag.  Sirocco – en nattklubb med kontinental känsla och en design som en europeisk storstadsklubb. Le cardinal - tre våningar med dansgolv och barer. Här dansar ni till hits. Baysides efterfest har under 2022 och 2023 lockat ett flertal artister som velat fortsätta festen tillsammans med er besökare. Efterfesten till Bayside Festival sålde slut både 2022 och 2023. Säkra din biljett nu.

Ålder: 18 år+

Dag: Fredag 12 juli & Lördag 13 juli
Plats & Tid: Sirocco & Le Cardinal kl. 23.59-05.00
Underhållning: Bayside Festivals resident DJ:s står för underhållningen. Artister kan tillkomma.

Biljettyper:
After Party 2 dagar
Vid armbandsuthämtningen väljer du vilken klubb du vill gå på vilken dag. Du måste välja Sirocco fredag och Le Cardinal lördag ELLER Sirocco lördag och Le Cardinal fredag. Det finns ej möjlighet att gå mellan klubbarna eller byta dagar. Du är garanterad en plats, men inte vilken klubb du får välja vilken kväll. Ifall det är viktigt vilken klubb du ska gå på vilken dag. Hämta då ut biljetterna så tidigt som möjligt då det ena alternativet kan ha tagit slut.​

After Party - Fre Le C/Lör Sir
Du har garanterad tillgång till Le Cardinal på fredag 12 juli och du ha garanterad tillgång till har du tillträde till Sirocco lördag 13 juli. Det finns ej möjlighet att gå mellan eller byta dagar.

After Party - Fre Sir/Lör Le C
Du har garanterad tillgång till på Sirocco fredag 12 juli och du ha garanterad tillgång till har du tillträde till Le Cardinal lördag 13 juli. Det finns ej möjlighet att gå mellan eller byta dagar.

OBS: Det går bra att hämta ut ditt armband för efterfesten i armbandsutlämningen i Helsingborg Arena. Har du inte hämtat ut ditt armband och har biljetten "After Party 2 dagar" och kommer direkt till efterfesten riskerar du att inte få komma in på den klubb du vill. Då släpps du in där det finns plats.

53049845875_79324e46e8_k.jpg
bottom of page